Maaike fotografeert?

Waarom boeken bij

Authentiek en Onvergetelijk
Een fotoshoot bij mij is meer dan alleen het vastleggen van beelden; het is een ervaring die je zult koesteren en met vreugde zult herinneren. Ik doe mijn uiterste best om een ontspannen en plezierige sfeer te scheppen, waardoor elke lach, elke blik, en elk moment natuurlijk en echt aanvoelt.

Creatief en Levendig
Samen zorgen we ervoor dat jij en je paard op jullie best worden vastgelegd, met een mooie variatie in de foto's. Ik houd ervan om net dat beetje extra te geven, waardoor jouw foto's niet alleen prachtig, maar ook uniek en kleurrijk zullen zijn!

Een Ontspannen Ervaring
Ik garandeer een ontspannen fotoshoot, waarbij ik je van handige tips voorzie om je op je gemak te stellen, zonder tijdsdruk of stress. Ook deel ik advies om ervoor te zorgen dat je paard er op zijn best uitziet, zodat jullie beide stralen op de foto!

Professioneel en Zorgvuldig
Door voor mij te kiezen, verzeker je jezelf van een professionele shootervaring. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik jouw momenten perfect kan vastleggen. Na afloop kun je kiezen uit een ruime selectie aan foto's, die ik zorgvuldig bewerk om ze een natuurlijke en levendige uitstraling te geven.

Welkom op de pagina waar jouw droomfotoshoot werkelijkheid wordt! Hier vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van fotoshoot pakketten, ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een intieme sessie met je paard, een foto's van jouw onderneming, of iets geheel unieks, je vindt hier ongetwijfeld het pakket dat bij je past.

ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een intieme sessie met je paard, een foto's van jouw onderneming, of iets geheel unieks, je vindt hier ongetwijfeld het pakket dat bij je past.

Welkom op de pagina waar jouw droomfotoshoot werkelijkheid wordt! Hier vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van fotoshoot pakketten,

Bij mij ben je aan het juiste adres voor een het vastleggen van
prachtige foto's!

Zo werkt het

Maaike fotografeert

De paardenshoot is perfect voor jou wanneer je prachtige foto's wilt laten maken van jou en je paard. Je mag zelf beslissen of je portret - of rijfoto's wilt laten maken, of juist allebei! 

 • Vanaf 30 min fotograferen
 • Portret - en/of rijfoto's
 • Je ontvangt de foto's van hoge resolutie
 • Ik bewerk de foto's uitgebreid na

Al mogelijk vanaf €170

Paardenshoots

Deze is perfect

Je paard(en) professioneel laten fotograferen voor de verkoop? Voor de verkoop van het paard is het belangrijk dat de potentiële klanten een goede impressie krijgen van het paard. Ik zorg dat de paarden er op hun best op komen te staan op foto of op video.

 • Vanaf 15 min fotograferen
 • Portret-, stand- en rijfoto's mogelijk
 • Je ontvangt de foto's van webformaat met logo
 • Mogelijkheid om verkoopvideo's te maken

Al mogelijk vanaf €95

Verkoopshoots

Bekijk de opties

Wil je met jouw stalgenoten, vriendinnen of vereniging een shoot organiseren? Dan is de groepsreportages perfect voor jullie! Deze groepsreportages worden extra voordelig aangeboden en hoe meer er mee doen, hoe voordeliger de shoots worden!

 • Mogelijk vanaf 5 personen
 • De fotoshoot dient op dezelfde dag en locatie plaats te vinden
 • Vanaf 20 minuten fotograferen
 • Iedereen krijgt zijn/haar eigen fotogallerij

Al mogelijk vanaf €170

Groepsshoots

Meer informatie

Ik bied gespecialiseerde fotografie- en ontwerpdiensten aan die uw bedrijf laten stralen. Of je nu een stoeterij beheert, een rijopleiding aanbiedt, of een hippisch evenement organiseert, het aanbod is afgestemd op het vangen van de essentie van uw onderneming in prachtige beelden en designs.

 • Vanaf 60 min fotograferen
 • Je ontvangt de foto's van hoge resolutie zonder logo
 • Uitgebreid contact voorafgaand aan de opdracht/fotoshoot
 • Ook mogelijk om alleen ontwerpdiensten af te nemen

Al mogelijk vanaf €750

Voor Hippische bedrijven

Coming soon!

Voorbereiding

Gefeliciteerd, je fotoshoot staat gepland! Om ervoor te zorgen dat jouw foto's straks niet alleen mooi, maar werkelijk schitterend worden, speel jij zelf een cruciale rol. Ja, jij hebt daadwerkelijk invloed op het eindresultaat!

Door je goed voor te bereiden, kun je het maximale uit onze fotosessie halen. En goed nieuws: Ik heb alle essentiële voorbereidingstips voor je verzameld.

Voor we starten met de fotoshoot, gaan we samen een aantal belangrijke zaken door. We bespreken de locatie van de fotoshoot, mijn aanpak, en wat we van elkaar kunnen verwachten. Deze stap is essentieel om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Voor een gedetailleerde gids over hoe je je optimaal kunt voorbereiden, neem een kijkje op mijn uitgebreide Voorbereidingspagina. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw fotoshoot tot een groot succes te maken. Laten we samen iets prachtigs creëren!

Een goede

Is het halve werk

Deze amazones/ruiters gingen jou voor

Reviews

Wedstrijden

Bekijk de foto's van alle

Af en toe fotografeer ik op wedstrijden, clinics of trainingen. Deze kan je hieronder vinden. Deze pagina's worden weer verwijderd na een maand. Wil je dus foto's bestellen als je jezelf gespot hebt? Wacht dan niet te lang

meer informatie

Wedstrijden

Bekijk de foto's van alle

Af en toe fotografeer ik op wedstrijden, clinics of trainingen. Deze kan je hieronder vinden. Deze pagina's worden weer verwijderd na een maand. Wil je dus foto's bestellen als je jezelf gespot hebt? Wacht dan niet te lang

meer informatie

Volg Maaike Fotografeert op Instagram

Ik let bij het maken van foto's echt op alle details voor het beste resultaat

Maaike fotografeert

Thank you!

JE BERICHT IS VERSTUURD! 
IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

bericht
telefoonnummer
Email
naam

Neem contact op

bericht
telefonnummer
Email
naam

THANK YOU!

JE BERICHT IS VERSTUURD! 
IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

Neem contact op