Paardenshoot

Dit zit er standaard bij de

Het boeken van de fotoshoot
Je kunt meteen via de site jouw fotoshoot boeken. Kies het pakket wat je wilt boeken, selecteer de datum waarop jij jouw fotoshoot wilt laten plaatsvinden en vul je gegevens in. Je ontvangt binnen 48 uur de bevestigingsmail met extra informatie en tips voor de fotoshoot.

De locatie voor de fotoshoot
Een prachtige locatie levert prachtige foto's op. Normaliter kom ik op stal voor een fotoreportage. Mocht je zelf twijfelen of jouw accommodatie geschikt is voor de fotoreportage dan kun je altijd contact met mij opnemen zodat we samen kunnen kijken of de accommodatie geschikt is. 

Zo ontvang je de foto's
Binnen 5 werkdagen na de fotoreportage ontvang je online jouw persoonlijke keuzegalerij. In deze galerij kun je de selectie onbewerkte foto's bekijken van jouw fotoshoot en zelf kiezen welke foto's je wilt bestellen. Wanneer jij jouw keuze hebt doorgegeven ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's en kun je ze binnen 2 weken verwachten. Je ontvangt alle foto's twee keer. Één van hoge resolutie zonder logo voor privé gebruik en van webformaat met logo voor het gebruik op social media. 

Droom je van adembenemende foto's samen met je paard? Dan is mijn paardenshoot precies wat je zoekt.  

Of je nu de tijdloze schoonheid van portretfoto's wilt vastleggen, de actie en dynamiek van rijfoto's wenst te beleven, of een combinatie van beide verkiest, ik sta klaar om jouw unieke band in beeld te brengen.

Droom je van adembenemende foto's samen met je paard? Dan is mijn paardenshoot precies wat je zoekt. Of je nu de tijdloze schoonheid van portretfoto's wilt vastleggen, de actie en dynamiek van rijfoto's wenst te beleven, of een combinatie van beide verkiest, ik sta klaar om jouw unieke band in beeld te brengen.

De fotoshoot waar we prachtige beelden van jou en je paard gaan vastleggen

Paardenshoots

Maaike fotografeert

Deluxe

Basic

All-Inclusive

Deze shoot is perfect voor jou wanneer je zowel rij- als portretfoto's wilt laten maken.

We maken portret- en rijfoto's

10 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo

60 minuten fotograferen

Mogelijkheid om van outfit te wisselen

We maken portret- en rijfoto's en reels

15 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo

Je ontvangt 1 bewerkte reel + al het onbewerkte film materiaal

90 minuten fotograferen

Mogelijkheid om van outfit te wisselen

Het meest complete pakket!

Keuze tussen portret- of rijfoto's

5 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo

30 minuten fotograferen

Een mooie, kleine fotoshoot voor wanneer je alleen portret- of rijfoto's wilt laten maken van jou en je paard

Kies jouw fotoshootpakket

wat het beste past bij jouw wensen

Boek nu

Boek nu

Boek nu

€235

€170

€350

Extra opties

€15 per extra digitale foto
Iedere 6e foto gratis!
€45 per extra reel (alleen mogelijk bij het all-inclusive pakket)
€50 per 30 minuten langer fotograferen

Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten van €0,30 per km vanaf 2435WW (Zevenhoven) retour.

Alle genoemde tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten van €0,30 per km vanaf 2435WW (Zevenhoven) retour.

Veel gestelde vragen

01 "Wanneer dien ik te betalen voor de fotoshoot?"

Wanneer je een fotoreportage hebt geboekt kun je kiezen hoe je wilt betalen. Je kunt vooraf 100% van de kosten betalen per factuur of je betaalt 50% van de kosten vooraf en de andere 50% tijdens de fotoreportage.

02 "Gaat de fotoshoot door met slecht weer?"

In Nederland is een regenbui nooit ver weg, maar maak je geen zorgen! Mocht het regenen op de dag van je fotoshoot, dan plannen we gewoon een nieuwe datum. Een beetje bewolking of een zonnetje dat zich niet laat zien, heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van de foto's. Sterker nog, soms zorgen deze omstandigheden zelfs voor nog mooiere beelden! We nemen in de week voorafgaand aan de shoot, of uiterlijk de dag ervoor, contact met je op om het weer en de details van de shoot te bespreken.

03 "mag ik de foto's van deze shoot gebruiken voor mijn website?"

Wanneer je foto's wilt gebruiken voor je website of andere commerciële doeleinden raad ik je aan om een bedrijfsreportage te boeken. Hierbij ontvang je alle foto's van hoge resolutie zonder logo welke je overal voor mag gebruiken. Wanneer je een reguliere fotoshoot hebt gedaan heb je niet de rechten om de foto's te gebruiken voor commerciele doeleinden of te delen met andere bedrijven. Je kunt in dit geval een losse commerciële licentie aanschaffen. Deze kost €50 per foto. Hierbij ontvang je de foto zonder logo en mag je deze voor al jouw commerciële doeleinden gebruiken.

Volg Maaike Fotografeert op Instagram

Ik let bij het maken van foto's echt op alle details voor het beste resultaat

Maaike fotografeert

bericht
telefoonnummer
Email
naam

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Neem contact op

bericht
telefonnummer
Email
naam

THANK YOU!

JE BERICHT IS VERSTUURD! 
IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

Neem contact op